Verkoopadviseur Sanitair

Omschrijving

Ben jij het commerciële talent dat toe is aan meer zelfstandigheid binnen een professionele showroom? Krijg jij de meeste energie van klanten adviseren en laat jij jouw agenda volplannen liever over aan andere professionals? Dat kan bij ons als Verkoopadviseur Sanitair.  

 

Welkom bij ons hechte familiebedrijf!

Onze innovatieve showroom in Waardenburg is uniek. Je stapt binnen in een werkomgeving die echt inspireert. Zien is geloven: kom gerust eens kijken! Je collega’s maken het werk nóg leuker; je wordt verwelkomd door een hecht team van 30 adviseurs die net zo gedreven zijn als jij. Zie jij jezelf hier al werken?
Jouw uitdaging, jouw werkdag:

Je start met een lekkere kop koffie in onze kookstudio waar Lia verse soep maakt voor jouw klanten van vandaag. Vervolgens bespreek je de dag met je collega verkoopadviseurs. Voor de ochtend is door de backoffice een afspraak met Rania en Amal ingepland, een jong stel. Ze hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de badkamer anders inrichten dan de standaard. Online hebben ze de keuzetool ingevuld en een moodboard op Pinterest samengesteld. Ze weten wat ze willen. Je loopt met ze door de showroom om verschillende opstellingen te bekijken en geeft advies over technische mogelijkheden. Op basis van hun wensen maak jij vervolgens een 3D-tekening en offerte. Jouw klanten krijgen een grote glimlach op het gezicht wanneer ze hun droombadkamer op het scherm zien groeien. Ze geven hun akkoord en gaan enthousiast lunchen bij de kookstudio. Jij checkt de order nog even en stuurt deze door naar de backoffice. Je belt vervolgens een klant die je een tijdje terug hebt geholpen en beantwoordt zijn laatste vraag. Je blijft immers contactpersoon gedurende het verkooptraject. Tijdens jouw lunchpauze praat je bij met collega Bas. Daarna help je Rick op weg die als Junior Adviseur even vastliep met een klantvraag; als zijn buddy ben je erg betrokken bij zijn groeiplan. Vol energie ontvang je 's middags Toon en Maria die een beperkt budget hebben. Je neemt ze mee de showroom in en laat zien dat er volop mogelijkheden zijn voor een stijlvolle badkamer met kwaliteitsproducten. Ze zijn verrast door de vele opties en je neemt ze stap voor stap mee in de keuzes. Je laat vervolgens 2 concrete opties op het scherm zien en de keuze is snel gemaakt; deze moet het worden. Ze bedanken je uitgebreid en gaan met een goed gevoel naar huis. Net als jij. Blije klanten, daar doe jij het voor!Vereisten

Wie ben jij?

Onze klanten zien jou als een zelfstandige en verantwoordelijke Verkoopadviseur die denkt in mogelijkheden. Jij:

 • hebt minimaal 3 jaar commerciële/salesgerichte werkervaring in het vakgebied van sanitair/badkamers en/of tegels;
 • werkt secuur en hebt oog voor detail;
 • weet in drukke tijden goed je prioriteiten te stellen;
 • bent ook beschikbaar op donderdagavond en zaterdag. Op zondag is onze showroom gesloten, dus dan ben je standaard lekker vrij!
 • hebt bij voorkeur al ervaring met het digitaal opstellen van offertes en orders.


Dit bieden we jou!

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een professionele werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We faciliteren je zo goed mogelijk in je werk en bieden je gewoon écht goede arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao. Bij ons kun je rekenen op:

 • een goed salaris met laagdrempelige bonus/ provisieregeling (€ 4000,- tot € 5000,- bruto per maand inclusief provisie is voor een ervaren, zelfstandige Verkoopadviseur zeker haalbaar)  
 • een netto-onkostenvergoeding van € 70,- per maand;
 • een écht goed inwerkprogramma (lees hier alles over het traject), evt. met diverse trainingen;
 • 40 (!) verlofdagen;
 • een fijn werkrooster: geen koopavond in het weekend (ook niet op vrijdag) en iedere zondag vrij.
 • je eigen laptop en I-pad; 
 • (product)training en leveranciersbezoek om je kennis up-to-date te houden.
 • een hecht en gezellig team van adviseurs.


Laat van je horen!

Voor informatie kun je bellen of appen naar Linda van Zoggel (Recruiter) via  06-20738163. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button.