Trainee Verkoopadviseur

Omschrijving

Wil jij je commerciële talent verder ontwikkelen? Wij bieden je een aantoonbaar succesvol opleidingsprogramma én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een hele interessante provisieregeling, 40 (!) verlofdagen en je bent iedere zondag vrij!


Welkom bij ons hechte familiebedrijf!

Onze innovatieve showroom in Waardenburg is uniek. Je stapt binnen in een omgeving die écht inspireert. Zien is geloven: kom gerust eens kijken! Bij ons krijg je een inwerktraject dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast maak je gebruik van de meest moderne tooling en krijg je constante coaching. Je enthousiaste collega’s maken het werk nóg leuker; na de koopavond op donderdag drinken we graag nog even een borrel om de dag af te sluiten.
 


Jouw uitdaging in onze prachtige showroom

Als Trainee Verkoopadviseur word je opgeleid tot vakvolwaardig Sanitairadviseur. Tijdens een intensief trainingsprogramma word je gekoppeld aan een buddy, aan onze leveranciers én aan onze eigen trainer om jou alles over dit vak te leren. 


En zo ziet jouw werkdag eruit:

Met een goede kop koffie in je hand start je de dag in onze kookstudio en klets je even bij met je collega's. Je wordt vrolijk van ervaren collega Bas die enthousiast een gezin met jonge kinderen ontvangt. Zij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de badkamer uitbouwen, maar weten nog niet goed wat mogelijk is. Jullie gaan er eens goed voor zitten; je tovert de tekening van het huis tevoorschijn en jullie bekijken de opties. Door de training van vorige maand ken je inmiddels de technische mogelijkheden en je doet twee voorstellen. Vervolgens bespreken jullie verdere wensen en het budget. Je loopt samen met de klanten de showroom door. Op basis van de klantwensen maak jij (met een beetje hulp van je buddy) vervolgens een 3D-tekening en offerte. Na wat kleine aanpassingen wordt er enthousiast geknikt. Zo moet het worden! Tevreden gaan ze lunchen bij de kookstudio. Samen check je de order nog even en stuur je deze door naar de backoffice. Tijdens de lunch loop je een rondje met jouw collega's die net het opleidingstraject hebben afgerond. Ze hebben vandaag goede gesprekken gehad, zijn trots op het eindresultaat en daarmee ook op de welverdiende provisie. Dat wil jij ook! 's Middags zit je samen met trainer Hans. In een rollenspel gaan jullie in op jouw gespreksvaardigheden en hoe je omgaat met bezwaren. Je wordt er steeds beter in en je krijgt er al snel plezier in. Leren, oefenen en lachen staat immers centraal. Dan zit de dag er alweer op. Hopelijk morgen weer zo'n mooie werkdag!


Vereisten

Wie ben jij?

Jij hebt commercieel talent; mensen zien jou als een gastvrij en prettig persoon die salesgedreven is. Kortom: jij bent de professionele Verkoopadviseur (in spe) die de wensen en de behoeften van klanten perfect weet te vertalen!  Verder vragen we van je:

 • MBO- of HBO opleiding in de richting van Verkoop, Handel, Commerciële Economie of Accountmanagement is een pré;
 • van nature werk je secuur en heb je oog voor detail;
 • bij voorkeur heb je al ervaring in face-to-face verkoop, maar ervaring in commerciële binnendienst vinden we interessant;
 • in drukke tijden weet jij goed prioriteiten te stellen;
 • je bent woonachtig op redelijke reisafstand van Waardenburg;
 • je bent ook beschikbaar op donderdagavond en zaterdag.


Dit bieden wij je!
Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren graag in jou en faciliteren je zo goed mogelijk in je werk.  Wij bieden je gewoon écht goede arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao. Wat wij jou bieden:

 • een goed salaris afhankelijk van kennis, ervaring en achtergrond plus een uitstekende bonus/provisieregeling (als je jouw functie zelfstandig kunt uitvoeren, kun je een bruto maandsalaris van € 3500,- inclusief provisie verdienen en later doorgroeien naar € 4000,- tot € 5000,- bruto per maand inclusief provisie)
 • een netto-onkostenvergoeding van €70,- netto per maand;
 • een goed inwerktraject met meeloopdagen en benodigde trainingen;
  • Benieuwd naar hoe wij ons inwerktraject vormgeven? Lees dan hier verder!
 • je eigen laptop;
 • hecht en gezellig team van verkopers, lees hier verder over 2 sanitairadviseurs, vader en zoon;
 • training, leveranciers- en beursbezoeken om je constant te blijven ontwikkelen;
 • 40 (!) verlofdagen;
 • geen koopavond in het weekend (ook niet op vrijdag) en iedere zondag vrij.


Laat van je horen!

Voor informatie kun je bellen of appen naar Linda (Recruiter) via 06-20738163. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button.