Trainee Sanitair adviseur / verkoper

Omschrijving

Wil jij je commerciële talent verder ontwikkelen bij een innovatief keuken- en sanitair Warenhuys met een aantoonbaar succesvol ontwikkelprogramma voor toptalenten? In onze vooruitstrevende showroom wordt je begeleidt om uiteindelijk volledig verantwoordelijk te zijn voor het 3D-ontwerpen van een droombadkamer, en het adviseren van de klant!


Welkom bij ons familiebedrijf! 

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid voor elke medewerker; dat hoort bij ons familiebedrijf.

 


Dé uitdaging als Trainee Sanitair adviseur / verkoper

Als Trainee Sanitair adviseur / verkoper word je binnen een jaar opgeleid tot vakvolwaardig Sanitairadviseur/Verkoper. Na een intensief trainingsprogramma ligt je uitdaging in het creëren van een geweldige klantbeleving. Iedere klant moet bij het verlaten van onze showroom zeer klantgericht en tot in detail geadviseerd zijn door:

 • het concreet inventariseren van wensen en behoeften;  
 • het maken van een passende aanbieding incl. 3D-ontwerp; 
 • met jouw technische kennis een kwalitatief hoogwaardig ontwerp aan te bieden.    

Jij wilt maatwerk leveren, bij ons ga je met een prachtig product aan de slag: complete droombadkamer. Deze dromen zijn nooit standaard, die creëer je samen met je klanten. En dat vraagt veel van je adviesvaardigheden, creativiteit en automatiseringskennis. Dit (en nog veel meer) gaan we je allemaal leren in de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland!

Vereisten

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij hebt aantoonbaar commercieel talent. Mensen zien jou als een gastvrije en prettige persoon die op een zeer professionele wijze wensen en behoeften weet om te zetten in inspirerende voorstellen. Je bent leergierig en stelt hoge eisen aan jezelf en je werkomgeving. Naast goede contactuele vaardigheden heb je technische affiniteit en ben je creatief ingesteld. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team. Kortom: jij bent de professionele Sanitairadviseur in spe die de wensen en de behoeften van klanten perfect weet te vertalen!

Verder vragen we van je als Trainee: 

 • MBO- of HBO opleiding in de richting van Verkoop, Handel, Commerciële Economie of Accountmanagement is een pré;
 • affiniteit met sanitair;
 • woonachtig op redelijke reisafstand rondom Waardenburg;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar (ook op donderdagavond en op zaterdag).


We vragen veel, maar bieden je meer! 

Je werkt in de mooiste showroom van Nederland en het allerbelangrijkste: je gaat werken in een gezellige werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren in onze mensen, processen en innovaties om je zo goed mogelijk te faciliteren in je werk! We bieden je uitstekende voorwaarden conform de bouw-cao, hierbij kun je denken aan:

 • een passend salaris afhankelijk van kennis, ervaring en achtergrond;
 • uitstekende bonus/provisieregeling waarmee je jouw maandsalaris fors kunt verhogen; daar vertellen we je in een gesprek graag meer over!
 • netto-onkostenvergoeding van €70,- netto per maand;
 • hecht en gezellig team van verkopers;
 • 40 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • laptop;
 • training, leveranciers- en beursbezoeken op continu de kennis op peil te houden;
 • geen koopavond in het weekend (ook niet op vrijdag) en iedere zondag vrij;
 • gezellige uitjes en personeelsborrels.

Ben jij er klaar voor? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen in je netwerk beslist wel!

Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.