Trainee Keuken Adviseur / verkoper

Omschrijving

Jij bent er helemaal klaar voor: jij wil je commerciële talent verder ontwikkelen bij een innovatief keuken- en sanitair Warenhuys met een aantoonbaar succesvol ontwikkelprogramma voor toptalenten. In deze vooruitstrevende showroom met de nieuwste verkooptechnologieën wordt je begeleidt om uiteindelijk te functioneren als zelfstandig keukenadviseur.


Welkom bij ons familiebedrijf! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. De ambitie bij het Van Wanrooij Keuken-, Badkamer-  en Tegelwarenhuys is duidelijk. Wij willen het meest innovatieve keuken-, badkamer- en tegelwarenhuys van Nederland zijn. Zowel digitaal als fysiek. Klantbeleving staat hierin natuurlijk centraal. Wij vinden dat een keuken - of badkamer kopen een beleving moet zijn. Van online oriëntatie tot een fysiek bezoek aan onze prachtige showroom. Van aankoop tot aan de uiteindelijke plaatsing van de nieuwe keuken en/of badkamer. Ieder touchpoint moet “raak zijn”.


Dé uitdaging als Trainee Keuken Adviseur / verkoper

Als Trainee Keuken Adviseur / verkoper word je binnen een jaar opgeleid tot vakvolwaardig Keukenadviseur in de grootste en meest innovatieve showroom van Nederland. Na een intensief en zeer doordacht programma ligt je uitdaging primair in het zorgdragen voor een geweldige klantbeleving. Iedere klant moet bij het verlaten van onze showroom zeer klantgericht en tot in detail geadviseerd zijn door:

 • het concreet inventariseren van wensen en behoeften;  
 • het maken van een passende aanbieding incl. 3D-ontwerp; 
 • met jouw technische kennis een kwalitatief hoogwaardig ontwerp aan te bieden. 

Jij wilt maatwerk leveren, bij ons ga je met een prachtig product aan de slag: complete droomkeukens. Deze dromen zijn nooit standaard, die creëer je samen met je klanten. En dat vraagt veel van je adviesvaardigheden, creativiteit en automatiseringskennis. Dit (en nog veel meer) gaan we je allemaal leren in de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland!

Vereisten

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij hebt aantoonbaar commercieel talent. Mensen zien jou als een gastvrije en prettige persoon die op een zeer professionele wijze wensen en behoeften weet om te zetten in inspirerende voorstellen. Je bent leergierig en stelt hoge eisen aan jezelf en je werkomgeving. Naast goede contactuele vaardigheden heb je technische affiniteit en ben je creatief ingesteld. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team. Kortom: jij bent de professionele Keukenadviseur in spe die de wensen en de behoeften van klanten perfect weet te vertalen in droomkeukens!

Verder vragen we van je als Trainee: 

 • MBO- of HBO-opleiding in de richting van Verkoop, Handel, Commerciële economie of Accountmanagement is een pré;
 • recente commerciële werkervaring in een soortgelijke branche met showroom is een pré;
 • automatiseringskennis en uitgebreide werkervaring met computers;
 • affiniteit met keukens;
 • woonachtig op redelijke reisafstand rondom Waardenburg;
 • je bent 40 uur per week beschikbaar (ook op donderdagavond en op zaterdag).


We vragen veel, maar bieden je meer! 

Onze locatie, filosofie en werkwijze zijn uniek in Nederland. Zo werk je vanuit de mooiste showroom. Dat je nooit op zon- en feestdagen werkt en alleen de donderdagavond werkt, maar liefst 40 vakantiedagen per jaar hebt én werkt met een grote groep enthousiaste collega’s, maakt de functie alleen maar interessanter! Vanzelfsprekend is zaterdag wel een commerciële (werk)dag.


Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, ook na je traineeprogramma kunt blijven vinden.

We bieden je bij aanvang een goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring en onder meer: Een zeer interessante provisieregeling en onkostenvergoeding (na het opleidingstraject):

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Maar liefst 40 vakantiedagen!
 • 8% vakantiegeld.
 • Pensioenregeling met een hoge werkgeversbijdrage.
 • Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering.
 • Uitgebreide begeleiding met een professioneel inwerkprogramma.
 • Ruimte voor groei en vernieuwing.
 • Gezellige bedrijfsuitjes- of sportieve activiteiten gedurende het jaar.


Ben jij er klaar voor? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur) via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen in je netwerk beslist wel!

Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.