Stage MBO / HBO

Omschrijving

We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires voor verschillende afdelingen en functies binnen Van Wanrooij keuken, badkamer en tegel Warenhuys. Stuur jouw cv en motivatiebrief op naar Marly van Kaathoven (P&O adviseur) zodat wij kunnen kijken of we een passende stageplaats voor jou hebben!

 

De stagemogelijkheden

Van Wanrooij is als erkend leerbedrijf altijd op zoek naar enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een stageplek. Op MBO- en HBO-niveau. Stageplekken zijn er op diverse afdelingen. Dus niet alleen in de showroom, maar ook achter de schermen bij bijvoorbeeld afdeling Oplevering en Service, Orderverwerking, Financiële administratie én bij onze Keukenmonteurs.
 

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent:

  • student van een relevante MBO- of HBO-opleiding;
  • en zoek naar een actieve en leerzame stage;
  • een aanpakker en pro actief;
  • sociaal en communicatief vaardig;
  • klant- en servicegericht;
  • woont in omgeving van Waardenburg;


Ons familiebedrijf!

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken en badkamer te lopen. We zorgen voor goede begeleiding, de meest moderne tooling, en een gezellige werkplek! We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. 

 

Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor vragen en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (P&O Adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.