Orderverwerker Sanitair & Tegels

Omschrijving

In jouw rol als Orderverwerker Sanitair of Tegels ben je een belangrijke schakel tussen verkoop, klant en leverancier.  Je maakt de klant blij met slimme oplossingen maar ook installateurs en tegelzetters kunnen met hun vragen bij jou terecht, maar dat zijn incidenten, want met jouw voorbereiding blijft er weinig te vragen over. Adviseurs weten jou uiteraard ook te vinden om hen te helpen bij technische vraagstukken.


Welkom bij ons familiebedrijf!

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken en Badkamer te lopen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. 


Jouw werkzaamheden

Badkamers hebben slechts zelden geheimen voor je; je gaat er helemaal in op. Jouw verantwoordelijkheden als Orderverwerker Sanitair of Orderverwerker Tegels zijn als volgt:

 • Na de verkoop door de adviseur voer jij het volledige bestelproces van de badkamer en tegels. Tevens draag je zorg voor de vertaling van de klantorder naar de leverancier en uitvoerende partij. 
 • Je controleert de verkochte opstelling op fouten en oneffenheden. 
 • Je ziet in een oogopslag extra commerciële kansen als die er zijn.
 • Je neemt initiatief om met de klant eventuele onvolkomenheden in de order af te stemmen en zorgt dat technische details gecontroleerd en aangevuld worden. 
 • Je controleert het meetrapport met alle bijbehorende afmetingen en opties. 

Wanneer alles klopt kan de badkamer worden besteld. Je blijft je bestelde badkamer volgen totdat de leveranciers jou een bevestiging terug sturen voor akkoord. Je zorgt er voor dat de badkamer 100% uitgeleverd kan worden bij de klant.


Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Kennis en ervaring op het gebied van sanitair en/of keukens is een pré. Klanten zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en pas tevreden is als de klant tevreden is. Collega’s zien jou als een capabele collega bij wie ze kunnen aankloppen voor raad en daad. Je werkt van nature zeer geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team.  Verder vragen we van je:

 • minimaal 3 jaar ervaring in sanitair en/of tegels;
 • ervaring met Simar is mooi, dit is ons automatiseringspakket, van order tot bestelling en van servicemelding tot klantcontact, alles wordt hierin geregistreerd.
 • je werkt efficiënt, ook onder tijdsdruk.


Vereisten

We vragen veel, maar bieden je meer! 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.    

Hierbij kun je denken aan:  

 • 8% vakantiegeld;
 • 40 verlofdagen;
 • pensioenregeling met 68% werkgeversbijdrage;
 • laptop van de zaak;
 • mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekering.


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.


Vacature per 19-7-2019