Open sollicitatie

Omschrijving

We zijn een bedrijf met een bewezen verleden en kansrijke toekomst. We staan bekend om onze praktische insteek en (ferme) werkmentaliteit. Eind 2014 is ons nieuwe Warenhuys geopend, een inspiratiecentrum voor keukens, sanitair, tegels en bouwkundige opties in Waardenburg.

We groeien. En dat doen we graag met collega's die goed bij ons passen. Dus zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's voor de verkoop, backoffice en ondersteunende functies. Zie je geen geschikte vacature, maar vind je dat we echt kennis met je moeten maken? Denk je, dat je gezien jouw opleiding en/of ervaring iets belangrijks te bieden hebt aan ons bedrijf? Dan nodigen we je uit een open sollicitatie te sturen. 

 

Wat zoeken wij in nieuwe collega’s (kernwaardes) ?

  • je bent vol energie en drive, gemotiveerd om resultaten te halen
  • ons bedrijf kent korte lijnen, dus we spelen graag kort op de bal
  • we zijn trots op al onze professionals en vakkrachten; onze service, markt- en vakkennis is onderscheidend voor de klant

    dus de klant staat ECHT centraal bij ons

  • innovatief vermogen vinden we ook belangrijk

Hoe selecteren wij bij een open sollicitatie ?

Het belangrijkste criterium om bij ons te werken is de onderbouwing waarom je denkt dat je bij ons past. De eerste selectie is op onze kernwaarden en de vakinhoudelijke aansluiting. Tip: beschrijf per kernwaarde hoe jij die denkt te vervullen als je bij ons werkt. De tweede selectie is op je sterke punten. Beschrijf jouw sterke punten en hoe deze bijdragen aan onze organisatie.

Vereisten

Als we denken dat er inderdaad aansluiting is bij een (toekomstige) vacature in ons bedrijf, dan drinken we graag een kop koffie met je. Sollicitaties kun je indienen via de sollicitatiebutton.

Graag ontvangen we jouw cv en een motivatiebrief; ben je pas afgestudeerd, dan kunnen we je bijvoorbeeld ook vragen om cijferlijsten en diploma's. En heb je geen recente foto op jouw cv staan, dan mag je die meesturen. Laat ons weten naar welk vakgebied of welke functie je voorkeur uit gaat.


Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.