Medewerker Orderverwerking badkamers

Omschrijving

In jouw rol als Medewerker Orderverwerking badkamers ben je een belangrijke schakel tussen verkoop, klant en leverancier.  Je maakt de klant blij met slimme oplossingen maar ook installateurs en tegelzetters kunnen met hun vragen bij jou terecht, maar dat zijn incidenten, want met jouw voorbereiding blijft er weinig te vragen over. Adviseurs weten jou uiteraard ook te vinden om hen te helpen bij technische vraagstukken.


Welkom bij ons familiebedrijf!

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid voor elke medewerker; dat hoort bij ons familiebedrijf.Jouw werkzaamheden

Badkamers hebben slechts zelden geheimen voor je; je gaat er helemaal in op. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Orderverwerking badkamers zijn als volgt:

 • Na de verkoop door de adviseur voer jij het volledige bestelproces van de badkamers. Tevens draag je zorg voor de vertaling van de klantorder naar de leverancier en uitvoerende partij. 
 • Je controleert de verkochte badkameropstelling op fouten en oneffenheden. 
 • Je ziet in een oogopslag extra commerciële kansen als die er zijn.
 • Je neemt initiatief om met de klant eventuele onvolkomenheden in de order af te stemmen en zorgt dat technische details gecontroleerd en aangevuld worden. 
 • Je controleert het meetrapport met alle bijbehorende afmetingen en opties. 

Wanneer alles klopt kan de badkamer worden besteld. Je blijft je bestelde badkamer volgen totdat de leveranciers jou een bevestiging terug sturen voor akkoord. Je zorgt er voor dat de badkamer 100% uitgeleverd kan worden bij de klant.


Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Kennis en ervaring op het gebied van sanitair en/of tegels is een pré. Klanten zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en pas tevreden is als de klant tevreden is. Collega’s zien jou als een capabele collega bij wie ze kunnen aankloppen voor raad en daad. Je werkt van nature zeer geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team.  Verder vragen we van je:

 • minimaal 3 jaar ervaring in sanitair en/of tegels (bijvoorbeeld als Loodgieter, Orderverwerker sanitair of Installatiemonteur);
 • ervaring met automatiseringsprogramma's, van order tot bestelling en van servicemelding tot klantcontact, alles wordt verwerkt en geregistreerd met ons softwarepakket en in het Office-pakket;
 • je werkt efficiënt, ook onder tijdsdruk.


Vereisten

We vragen veel, maar bieden je meer! 

Je werkt in de mooiste showroom van Nederland en het allerbelangrijkste: je gaat werken in een gezellige werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We investeren in onze mensen, processen en innovaties om je zo goed mogelijk te faciliteren in je werk! We bieden je uitstekende voorwaarden conform de bouw-cao, hierbij kun je denken aan:

Hierbij kun je denken aan:  

 • een passend salaris afhankelijk van kennis, ervaring en achtergrond;
 • hecht en gezellig team;
 • 40 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • laptop;
 • uitgebreid inwerkprogramma;
 • gezellige uitjes en personeelsborrels.


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.


Vacature per 19-7-2019