Keukenmonteur | Junior | Ervaren

Omschrijving

Als gedreven vakman wil jij je rechterhanden alleen inzetten voor het mooiste werk in de woning: de keuken! Hier krijg je met van alles te maken, van het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van apparatuur tot in het perfect afwerken van de keuken. Daarom heb jij naast een goed weekloon, ook 45 vakantiedagen per jaar én een van de beste pensioenregelingen, en daarom werken de beste keukenmonteurs bij Van Wanrooij!


Een beetje precies bestaat niet

Oké, jij bent dus die gedreven en ervaren keukenmonteur die gaat voor de perfecte montage. Je maakt iedere keuken op maat bij de klant thuis; jij bent het gezicht van Van Wanrooij.


Ben je geen ervaren keukenmonteur maar wil je dat wel worden? Geen probleem! Wij hebben ook plek voor aankomend/junior keukenmonteurs in opleiding waarbij je middels een gedegen inwerkprogramma alle kneepjes van het vak leert!


Van een stapel dozen tot droomkeuken; jouw werkzaamheden:

Je bent een dag of twee bij de klant aan het werk, soms alleen, soms met een maatje (indien je een junior keukenmonteur bent, word je altijd gekoppeld aan een ervaren monteur!). Je begint in een lege ruimte die je omtovert tot een droomkeuken, waar gekookt en geleefd kan worden.

 • Je timmert, zaagt, en boort en je sluit alle apparatuur aan. 
 • Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; millimeterwerk. 
 • En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel. 

Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. Meer weten over een dag als Keukenmonteur? Lees het verhaal van onze keukenmonteur Ronald hier.


Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 100 gedreven collega’s vanuit de vestiging Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.


We vragen veel maar we bieden je meer!
Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Dat begint al met een hele mooi bus gevuld met goed gereedschap.

Verder bieden we je:

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao;
 • een zeer goede pensioenregeling;
 • tijdspaarfonds;
 • comfortabele werkkleding;
 • maar liefst 45 vrije dagen per jaar;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

We betalen per week en op tijd; ook hiervoor geldt: afspraak is afspraak.


Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als Keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken maar ben je tevens zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. 
Verder vragen we van jou: 

 • een afgeronde vaktechnische opleiding in de montage- of houtbranche;
 • werkervaring in het vak of als bijvoorbeeld Keukenmonteur, Meubelmaker, Standbouwer, Interieurbouwer, Timmerman, Klusjesman of Montagemedewerker;
 • woonachtig in de omgeving van: Utrecht, Nieuwegein, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Heeswijk-Dinther, Rosmalen, Zaltbommel of Boxmeer.

Laat van je horen!

Voor informatie kun je bellen of appen naar Marly van Kaathoven via 06-20031775. Je kunt natuurlijk ook direct reageren via onderstaande button. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.