(Junior) Keukenmonteur

Omschrijving

Jij wil je twee rechterhanden alleen inzetten voor het mooiste werk in de woning: de keuken! Hier krijg je met van alles te maken, zoals het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van apparatuur en het perfect afwerken van de keuken. Jij hebt naast een goed salaris, ook 45 (!) vakantiedagen per jaar én een van de beste pensioenregelingen, en daarom werken de beste keukenmonteurs bij Van Wanrooij!


Een beetje precies bestaat niet

Oké, jij wil je graag ontwikkelen tot de beste keukenmonteur die gaat voor de perfecte montage. Je maakt iedere keuken op maat bij de klant thuis; jij bent het gezicht van Van Wanrooij. Wij hebben opleidingsplaatsen voor aankomend keukenmonteurs waarbij je middels een gedegen inwerkprogramma alle kneepjes van het vak leert!


Onze keukenmonteur Ronald vertelt je graag hoe zijn werkdag eruit ziet!


Van een stapel dozen tot droomkeuken; jouw werkzaamheden:

Als (junior) keukenmonteur word je altijd gekoppeld aan een ervaren monteur en bent een dag of twee bij de klant aan het werk. Je begint in een lege ruimte die je omtovert tot een droomkeuken, waar gekookt en geleefd kan worden.

 • Je timmert, zaagt. boort en je sluit alle apparatuur aan. 
 • Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; echt millimeterwerk. 
 • En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel. 

Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. 


Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en de wensen van mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van meer dan 100 gedreven collega’s vanuit Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.


We vragen veel maar we bieden je meer!
Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Verder bieden we je:

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao;
 • een zeer goede pensioenregeling;
 • tijdspaarfonds;
 • comfortabele werkkleding;
 • maar liefst 45 (!) vrije dagen per jaar;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.


Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als (junior) keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. 
Verder vragen we van jou: 

 • bij voorkeur een afgeronde vaktechnische opleiding in bijvoorbeeld de montage- of houtbranche;
 • bij voorkeur werkervaring in het vak of bv. als Meubelmaker, Standbouwer, Interieurbouwer, Timmerman, Klusjesman of Montagemedewerker;
 • woonachtig in de omgeving van: Waardenburg, Zaltbommel, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Rosmalen, Berlicum Heeswijk-Dinther, Oss of Uden; 
 • rijbewijs en beschikking over eigen vervoer. 


Interesse? Je bent van harte welkom!

Voor informatie kun je contact opnemen met Linda van Zoggel (Recruiter) via 06-20738163 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.