Skip to content

Junior Keukenmonteur

Nederland, Gelderland, WaardenburgMontageteam keukens

Functieomschrijving

Jij wil je twee rechterhanden alleen inzetten voor het mooiste werk in de woning: de keuken! Hier krijg je met van alles te maken, zoals het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van apparatuur en het perfect afwerken van de keuken. Jij hebt naast een goed salaris, ook 45 (!) vakantiedagen per jaar én een van de beste pensioenregelingen, en daarom werken de beste keukenmonteurs bij Van Wanrooij!


Een beetje precies bestaat niet

Oké, jij wil je graag ontwikkelen tot de beste keukenmonteur die gaat voor de perfecte montage. Je maakt iedere keuken op maat bij de klant thuis; jij bent het gezicht van Van Wanrooij. Wij hebben opleidingsplaatsen voor aankomend keukenmonteurs waarbij je middels een gedegen inwerkprogramma alle kneepjes van het vak leert!


Onze Keukenmonteur Ronald vertelt je graag hoe zijn werkdag eruit ziet!


Van een stapel dozen tot droomkeuken; jouw werkzaamheden:

Als Junior Keukenmonteur word je altijd gekoppeld aan een ervaren Monteur en ben je één of twee dagen bij de klant aan het werk. Je begint in een lege ruimte die je omtovert tot een droomkeuken, waar gekookt en geleefd kan worden.

 • Je timmert, zaagt, boort en je sluit alle apparatuur aan. 
 • Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; echt millimeterwerk. 
 • En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel. 

Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. We vragen veel maar we bieden je meer!

Bij ons ben je geen nummertje, hier word je écht gewaardeerd. Je gaat werken in een professionele werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Het Warenhuys is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties. Omdat jij goed werk levert, wil je natuurlijk ook goed betaald worden. Logisch, vinden wij. Wat je van ons krijgt:

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao;
 • een zeer goede pensioenregeling;
 • tijdspaarfonds;
 • collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen;
 • vergoeding van € 18,30 bruto per maand op je aanvullende zorgverzekering;
 • comfortabele werkkleding;
 • maar liefst 45 (!) vrije dagen per jaar;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.


Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als Junior Keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken, maar ben je ook zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. 
Verder vragen we van jou: 

 • bij voorkeur een afgeronde vaktechnische opleiding in houtbewerking, interieurbouw, scheepsbouw of als keukenmonteur, meubelmaker; 
 • bij voorkeur werkervaring in het vak als Meubelmaker, Standbouwer, Interieurbouwer, Timmerman, Klusjesman of Montagemedewerker;
 • woonachtig in regio Rotterdam, Utrecht of Den Bosch;
 • bij voorkeur beschikking over rijbewijs en eigen vervoer. 


Interesse? Je bent van harte welkom!

Voor informatie kun je contact opnemen met Linda van Zoggel (Recruiter) via 06-20738163 of reageer direct via de 'solliciteerknop'.


 Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar