Hostess (32 uur)

Omschrijving

Ben jij gastvrij en heb jij een passie voor het ontvangen en helpen van klanten? Dan wil jij deze kans niet missen! Voor onze inspirerende showroom zijn we op zoek naar een Hostess/Gastvrouw. Een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving!

 Het betreft een tijdelijke functie van december 2019 tot september 2020. Eventuele verlenging is mogelijk, afhankelijk van het functioneren en verschuivingen/ontwikkelingen binnen de organisatie.


Welkom bij ons familiebedrijf!

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken en Badkamer te lopen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf.

 

Jouw werkzaamheden

Als hostess ben je het visitekaartje van het bedrijf: je maakt makkelijk contact en zorgt voor sfeer en een warm welkom. De klanten melden zich bij jou aan de balie voor hun afspraak; je zorgt dat ze geholpen worden en verwijst ze naar de kookstudio.

 

Is er geen adviseur beschikbaar? Dan kun jij tijdens een rondleiding geanimeerd vertellen over keukens en badkamers; dankzij jouw benadering voelen klanten zich thuis. Natuurlijk hoort een kop koffie met wat lekkers of een lunch in onze kookstudio erbij. Indien nodig assisteer je incidenteel bij de lunch of een drankje in de kookstudio.

 

Je bent dus het visitekaartje van onze showroom en hebt een commercieel ondersteunende rol richting onze verkopers. Ook heb je diverse administratieve taken zoals het verwerken van gegevens in ons computersysteem. Vanzelfsprekend streef je naar een optimale klanttevredenheid.

 

Werktijden

Jouw werkdagen zijn als volgt:

 • maandag, donderdag en vrijdag 9:00-17:30 uur
 • zaterdag van 9:00-17:00 uur

Vereisten

Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten
Jij bent ondernemend en commercieel ingesteld en zorgt ervoor dat de vestiging het maximale resultaat bereikt. Door jouw aanpak weet jij klanten op hun gemak te stellen, waardoor zij enthousiast in gesprek gaan met onze verkoopadviseurs. Representativiteit is van groot belang voor deze functie.

Daarnaast ben je:

 • communicatief vaardig;
 • gastvrij met een open uitstraling;
 • goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • beschikbaar op de aangegeven werkdagen- en tijden (zoals in deze vacaturetekst benoemd).


We vragen veel, maar bieden je meer!

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld;
 • 40 verlofdagen;
 • pensioenregeling met hoge werkgeversbijdrage;
 • leuke personeelsborrels;
 • gezellig, hecht en jong team.

 

Interesse? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.


4-10-2019