Adviseur / verkoper Keukens (iedere zondag vrij)

Omschrijving

Jij wilt als Adviseur / verkoper Keukens jouw klanten echt verder helpen met het samenstellen van hun droomkeuken. Onze locatie, filosofie en werkwijze zijn uniek in Nederland. Zo werk je vanuit de mooiste showroom van Nederland en uitsluitend op afspraak.  Naast projectmatige klanten werk je ook met particuliere klanten. Veel kopers in het middensegment staan voor de uitdaging hun budget voor woninginrichting zo goed mogelijk te benutten Dat je nooit op zon- en feestdagen werkt, maar liefst 40 vakantiedagen per jaar hebt en werkt met een grote groep enthousiaste collega’s, maakt de functie alleen maar interessanter!

 

Welkom bij ons familiebedrijf!

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken en badkamer te lopen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. 


Jouw uitdaging als Adviseur / verkoper Keukens in onze geweldige showroom

Voor jou als verkoper is geen dag hetzelfde en je uitdaging ligt in het zorgdragen voor een geweldige klantbeleving. Iedere klant is anders, ieder ontwerp heeft zijn uitdaging. 

 • Je werkt uitsluitend op projectafspraak en adviseert klanten die een nieuwbouwwoning hebben gekocht inclusief de keuken.
 • Na de gastvrije ontvangst en de eerste kennismaking met de klant bekijk je de basisconfiguratie en zorg je voor een helder beeld van de wensen, ideeën en behoeften.
 • Op basis hiervan maak je ter plekke aan tafel een passende aanbieding met digitaal ontwerp voor de klant.
 • Dankzij jouw specialistische vakkennis en een goede voorbereiding kun je de klant precies vertellen wat de mogelijkheden zijn in bouwkundig en technisch opzicht. 
 • Aansluitend weet je het ontwerp met zoveel verve te presenteren dat je de klant aangenaam verrast bij het zien van de gedroomde keuken.
 • Je zorgt voor een kwalitatief sterke administratieve afhandeling van de gesloten verkoop.
 • Je beantwoordt vragen, opmerkingen of klachten van jouw klanten of aannemers.

Vereisten

Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij hebt een bewezen talent in het verkopen van keukens. Klanten zien jou als een gastvrije en capabele adviseur die wensen en behoeften weet om te zetten in inspirerende voorstellen die ook, niet onbelangrijk, in budgettair opzicht nauw aansluiten op de mogelijkheden. Je werkt van nature graag geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Kortom: jij bent de capabele adviseur die de wensen en de behoeften van onze klanten perfect weet te vertalen!

Verder vragen we van je als Adviseur / verkoper Keukens

 • commerciële werkervaring en drive;
 • affiniteit met keukens;
 • je bent op donderdagavond en zaterdag beschikbaar (zondag is onze showroom gesloten);
 • Woonachtig op een redelijke reisafstand;
 • het digitaal opstellen van offertes en orders (middels Simar-software).

We vragen veel, maar bieden je meer! 

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao. Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld;
 • uitstekende provisieregeling;
 • 40 verlofdagen;
 • pensioenregeling met ruime werkgeversbijdrage;
 • laptop;
 • netto-onkostenvergoeding en de mogelijkheid tot deelname collectieve regelingen, waaronder de ziektekostenverzekering.


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.