Skip to content

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent...

Omscholen? Doorgroeien? Toe aan iets anders?

Heb jij al enige commerciële ervaring opgedaan in de face-to-face verkoop? Of heb je commercieel talent en wil je dat eens écht gaan benutten? Is een langdurige, theoretische training niks voor jou? Dan komt ons Sales Traineeship als geroepen!

Dit wil jij toch ook?!

  • Volledig betaald traineeprogramma.

  • Praktische aanpak met persoonlijke begeleiding.

  • Binnen 4 maanden aan de slag als junior adviseur.

  • Goed salaris en doorgroei mogelijkheden.

  • Start: april 2022. (andere opties bespreekbaar.)

Collega's over het traineeship:

“Fijn om een buddy toegewezen te krijgen waarmee je altijd samen de beste aanvliegroute kunt bepalen” – Robin “Tijdens het Traineeship ga je al aan de slag met alle facetten van het vak, waardoor je een vliegende start kunt maken” – Lotte

Het opleidingstraject

Persoonlijke begeleiding

Een ervaren trainer stelt samen met jou je doelen op en biedt je alle handvatten om die te kunnen bereiken. Daarnaast loop je mee met een ervaren collega die je de kneepjes van het mooie vak leren.

Supersterk programma

Denk aan een basistraining sanitair & tegels, gesprekken met grote leveranciers en een ontwerpprogramma waarin je droombadkamers gaat tekenen. Je krijgt ook gesprekvaardigheidstrainingen en meeloopdagen met andere afdelingen om de bedrijfsprocessen te begrijpen.

Praktische aanpak

Vanaf het begin ga je meteen mee aan tafel met de klant. Eerst nog om te observeren, maar al snel krijg jij de lead. Zo leer je natuurlijk het snelst! En kan je ook meteen je trainingen in de praktijk brengen.

Je start niet alleen

In april start je met meerdere trainees aan het opleidingstraject. Allemaal gedreven kandidaten, net als jij. Jullie kunnen van elkaar leren en bereiken zo nóg sneller het Champions League-niveau. Plus, het is ook nog eens heel gezellig!Een baan als adviseur

Waar werk je naartoe met het traineeship? Na 4 maanden mag je aan de slag als Junior Verkoopadviseur Sanitair & Tegels:

  • Goed salaris en bonus/provisieregeling Reken op een goed salaris (€2.500,- tot €3.500,- bruto p/m) met laagdrempelige bonus/provisieregeling.

  • Goede arbeidsvoorwaarden 40 (je leest het goed) verlofdagen. Fijn werkrooster: geen koopavond in het weekend en iedere zondag vrij. De planning wordt voor je gedaan. Eigen laptop en I-pad.

  • Geen standaard verkoopfunctie! Je adviseert klanten in onze prachtige showroom, en maakt een digitaal 3D-ontwerp naar de wensen van de klant.

  • Je wordt onderdeel van een superleuk team van 30 collega-adviseurs. 

Met onze persoonlijke begeleiding en jouw talent werk je straks als zelfstandig adviseur in onze prachtige showroom.

Hans Swinkels, Trainer

Nieuwsgierig?

Een rondleiding in de showroom? Een dagdeel met een adviseur meekijken? Of vragen? App, bel (06 - 20 73 81 63) of mail onze Linda van Zoggel.