Telefoniste (32 uur per week)

Omschrijving

Geen dag is hetzelfde als klantgerichte telefoniste bij ons keuken, badkamer & tegel Warenhuys! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, opdrachtgevers en leveranciers en zorgt ervoor dat zij een op een duidelijke en klantvriendelijke manier geholpen worden.


Welkom bij ons familiebedrijf! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door hun nieuwe keuken en badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf.


Jouw uitdaging in onze klantgerichte organisatie 

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team op de backoffice, waar je samen met enkele collega's de telefooncentrale bemant. Vanwege het klantcontact is het werk zeer dynamisch; geen dag is hetzelfde, want jij bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor klanten, opdrachtgevers en leveranciers. 

  • Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende gesprekken naar de juiste personen of afdeling. En dit doe je op een persoonlijke, klantvriendelijke en zakelijk correcte manier.
  • Daarnaast verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Vereisten

Wat vragen wij

Natuurlijk ben je bekend met de juiste omgangsvormen, weet je door te vragen en ga je goed om met situaties waarin veel tegelijk gebeurt. Je staat dus stevig in je schoenen en houdt het hoofd koel, wat er ook gebeurt. Verder:

  • ben je 32 uur beschikbaar;
  • heb je MBO- werk- en denkniveau;
  • is werken met een telefooncentrale geen probleem voor jou;
  • woon je in de regio van Waardenburg;
  • ben je klantvriendelijk, accuraat en betrouwbaar.


Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.  


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.