Technisch Administratief Tekenaar Keukens en Sanitair (vast)

Omschrijving

Een goede voorbereiding is het halve werk is een bekend gezegde, bij Van Wanrooij geloven we zelfs dat het meer is dan de helft. Jij bent, als Technisch Administratief Tekenaar, samen met je fijne team verantwoordelijk voor de perfecte voorbereiding van de projectmatige verkoop van sanitair en keukens in nieuwbouw (en renovatie) woningen. Naast het administratief voorbereiden van projecten teken jij in lege (woon)ruimtes het afgesproken sanitair en de keuken zodat collega adviseurs in onze showroom de ideale start hebben van hun adviesgesprek met de klant.  Dat je in deze functie nauwe afstemming onderhoudt met collega’s en opdrachtgevers maakt de baan voor jou alleen maar leuker. Wij: de nauwkeurige, goed georganiseerde tekenaar, jij: een vaste baan in een collegiaal team waar, naast hard werken, ruimte is voor gezelligheid en (werk)plezier!


Afbeeldingsresultaat voor keuken van wanrooij waardenburg

 

Dé uitdaging als Technisch Administratief Tekenaar Keukens en Sanitair

Als Technisch Administratief Tekenaar word je binnen afzienbare tijd opgeleid om alle keuken en sanitair projecten die we gaan starten zelfstandig te kunnen voorbereiden. Een project wordt altijd begonnen met een aantal standaard documenten die je aangeleverd krijgt. Jij zoekt contact met de betreffende opdrachtgever (aannemers) en stemt vooraf alles goed af zodat je daarna kan beginnen met het intekenen van het afgesproken sanitair en de keuken voor de betreffende woningtypes. Hierbij kun je denken aan basis voor rijwoningen tot zeer luxe voor kleinschalige appartementencomplexen. Foutgevoeligheden leer je te signaleren en vooraf op te lossen zodat deze later in het verkoop- of montageproces niet tot problemen kunnen leiden. Dit kan betekenen dat je nogmaals telefonisch contact hebt met de aannemer of soms op locatie gaat schouwen om na te denken over oplossingen. Je levert je (digitale tekeningen), prijsopgave per woningtype en andere afgesproken documentatie op aan de opdrachtgever. Bij akkoord werk je alles uit in onze systemen (Simar en Innoplus) voor je collega adviseurs zodat zij onze klanten (kopers van de woningen) vanuit de basisconfiguratie, die jij opgesteld hebt, kunnen adviseren over toevoegingen of uitbreidingen.


We vragen veel, maar bieden je meer! 
Nooit stilstaan. Altijd verdergaan.Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden.

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. Daarnaast maak je deel uit van een collegiaal en gezellig team waar men elkaar helpt en steunt. We vragen commitment, maar bieden je dat ook: samen gaan we voor jouw ontwikkeling. 

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-CAO. We bieden je bij aanvang een goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring en onder meer: 

-       Maar liefst 40 vakantiedagen!

-       8% vakantiegeld

-       Pensioenregeling met 68% werkgeversbijdrage

-       Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering

Vereisten

Wij gaan voor kwaliteit. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij bent administratief zeer nauwkeurig en werkt gestructureerd. Mensen zien jou als een fijne collega en/of aanspreekpunt die het belang van een perfecte technische tekening en goede bijbehorende administratie inziet. Je hebt kennis van of interesse in keukens en sanitair en hebt de wil om je daar verder in te bekwamen. Je bent leergierig en stelt hoge eisen aan jezelf en je werkomgeving. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en je werkt graag in een hecht team. Kortom: jij bent degenedie alles tot in de puntjes weet uit te werken, zodat jouw collega’s vanuit een kloppende basis verder kunnen werken zodat onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een goede samenwerking. Verder vragen we van je als Technisch Administratief Tekenaar: 

- afgeronde mbo-opleiding;
- ervaring of sterke affiniteit met 3D tekenprogramma’s;
- recente technische werkervaring of aantoonbaar technisch inzicht en de wens dit verder te ontwikkelen. 


Afbeeldingsresultaat voor van wanrooij waardenburg

Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-Adviseur) via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.