Professional Service & Logistiek

Omschrijving

Je bent in de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland in een coördinerende rol verantwoordelijk voor het maken van structuur en borgen van de kwaliteit bij de logistiek en service. Of het nu gaat over slimme aanpassingen op de werkvloer of verbeteringen in het proces, jij denkt graag mee!Welkom bij ons familiebedrijf! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door hun nieuwe keuken en badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf.


Jouw uitdaging in onze klantgerichte organisatie

Als Professional Service & Logistiek ligt je primaire uitdaging in het initiëren en begeleiden van verbeterprojecten op het gebied van Service, Planning en Logistiek. Je beheert de contacten met externe leveranciers en de logistiek dienstverlener(s), ondersteunt de afdelingshoofden van de afdelingen Planning, Service en Uitvoering met het maken van structuur en het borgen van kwaliteit en maakt onderdeel uit van het kernteam van de organisatie. In deze uitdagende functie houd je je bezig met:

 • het initiëren en uitvoeren van projecten gericht op kwaliteitsoptimalisering (jíj voert zelf de regie) op basis van de Lean-methodiek;
 • coördinatie van diverse checks ten behoeve van de levering van de keukens;
 • het genereren en analyseren van periodieke rapportages en het formuleren van bijbehorende verbeterdoelstellingen (jíj bepaalt het verbeterpotentieel en de bijbehorende acties;
 • bepalen en distribueren van juiste KPI’s om prestaties nog beter in beeld te brengen;
 • zorgdragen voor draagvlak voor procesoptimalisaties;
 • goede administratieve borging van alle verbeteractiviteiten/ processen in ons softwarepakket.


Vereisten

Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Kennis en ervaring op het gebied van sanitair en/of keukens is een pré, maar absoluut geen must! Collega’s zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en concrete verbeterdoelstellingen weet te formuleren. Je doorziet de vraag achter de vraag, gaat voor structurele oplossingen, bent een aanpakker en rust past voordat je de doelstellingen hebt gerealiseerd én de gewenste resultaten in de praktijk meetbaar zijn geworden.

Als Professional Service & Logistiek vragen we van jou:

 • HBO+ werk en -denkniveau op het gebied van Logistiek;
 • 3 - 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, je bent toe aan een tweede stap in jouw carrière;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • affiniteit met softwarepakketten (wij werken met Simar voor onze operatie en Qlik Sense voor onze rapportages);
 • je werkt van nature geordend en acteert door middel van heldere en concrete communicatie;
 • analytisch onderlegd met een pragmatisch denkvermogen.


We vragen veel, maar bieden je meer! 

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris (afhankelijk van je kennis en ervaring). Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao. Hierbij kun je denken aan: 

 • 8% vakantiegeld
 • 40 verlofdagen
 • uitstekende pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • laptop 
 • mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekeringWil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (Corporate Recruiter), via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.