P&O adviseur (32-40 uur)

Omschrijving

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is niet zomaar een winkel. Het is de meest innovatieve showroom van Nederland. Bijna 40 jaar ervaring gebundeld in een heuse belevenis. We bevinden ons in een fase van groei, waarbij het aantal medewerkers stijgt en de organisatie continu in ontwikkeling is. HR groeit mee. 

Ter versterking van onze P&O-afdeling zoeken we uitbreiding van het team met een ondernemende P&O adviseur met brede ervaring. Met een frisse blik op het vakgebied en oog voor processen en verandering speel jij een cruciale rol binnen de organisatie.


Jouw uitdaging in onze klantgerichte organisatie

Je werkt samen met een vooruitstrevende directie met ambities voor de toekomst. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de kwaliteit van (operationele) personeelstrajecten, dus je regelt alles voor de in-, door- en uitstroom van een groeiende vestiging (bijna 100 fte). Je werkt pro-actief; je kunt daarbij gebruik maken van de kennis, ervaring en systemen op de backoffice in Geffen. Je volgt de regelingen en richtlijnen van de bouw-cao.


Verbinding met de werkvloer

Natuurlijk ben je in deze rol sparringpartner voor directie, lijnmanagers en collega's en werk je iedere dag samen met hen aan betere performance van afdelingen en mensen. Hierbij ondersteun je bij de implementatie van complexe projecten; je let op haalbaarheid, draagvlak en wetgeving. Je schroomt niet om uit jezelf actief de werkvloer op te gaan. Er is geen ivoren toren, maar je staat met je handen 'aan de ploeg'. Medewerkers ondersteunen bij hun werk en ze enthousiast maken, dan merk je wat er speelt op de werkvloer en zie je ook waar mensen goed in zijn. Van daaruit draag je als professional actief bij aan optimalisatie en vooruitgang.


Praktische zaken:

 • je ondersteunt ontwikkelvraagstukken, zoals competentiemanagement en boeien/binden van personeel; je houdt evaluaties met lijnmanagement/directie en maakt gespreksverslagen en correspondentie, draagt zorg voor dossiervorming;
 • je legt mutaties schriftelijk vast en draagt ze tijdig over aan de salarisadministratie voor verwerking in de verloning (in eigen huis);
 • je regelt verzuimbegeleiding conform de Wet Poortwachter;
 • je adviseert bij individuele loopbaanontwikkeling en collectieve trajecten;
 • voor de ontwikkeling van de medewerkers regel je opleidingen en trainingen (individueel of groepsgericht);
 • je draagt bij aan specifiek HR beleid  zoals bijvoorbeeld de provisieregeling, findersfee en onboardings-programma’s voor nieuwe collega’s;
 • je coördineert en bewaakt signaaldata en expiratietermijnen van contracten, waarbij onboarding een belangrijke focus in jouw dagelijks werk is.

Kortom, jouw drive is ervoor te zorgen dat happy en vitaal personeel met plezier bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie.


 

Welkom bij ons familiebedrijf!
Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Na bijna 50 jaar actief te zijn op de nieuwbouwmarkt, durven we van onszelf te beweren: Van Wanrooij is een succesvol full-service familiebedrijf dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert en goed scoort op diverse ranglijsten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met klanten droomkeukens of -badkamers realiseren: na 40 jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.

Vereisten

Je bent een stevige, enthousiaste persoonlijkheid en je schakelt moeiteloos tussen operationeel en tactisch niveau; bovendien heb je voldoende strategische bagage om ook de directie te kunnen adviseren, gevraagd en ongevraagd; als je verbeterkansen ziet geef je het aan.

Een aanpakker dus, pragmatisch, waarbij je denkt in oplossingen; je werkt graag in een commerciële omgeving in een  gedreven no-nonsense organisatie. Je bent gewend aan deadlines en het “kort op de bal spelen”.

 

Om deze functie tot een succes te maken beschik je over:

 • afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in HRM of een vergelijkbare studie;
 • actuele kennis huidige wet- en regelgeving (specifieke weetjes bouw-cao kunnen wij je leren)
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wij bieden jou als P&O Adviseur

Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. 
 
Hierbij kun je denken aan: 

 • 8% vakantiegeld
 • 40 verlofdagen
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • laptop/telefoon
 • collectieve ziektekostenverzekering

Interesse? Je bent van harte welkom! 

Zin in een afwisselende baan? Solliciteer dan direct. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de procedure? Neem dan contact op met Jorg Pouw (P&O-Adviseur) via e-mail: Jorg.Pouw@vanwanrooij-warenhuys.nl of tel. nr.: 0418-556682.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.