Orderverwerker Keukens

Omschrijving

Wil jij in een organisatie werken waar kwaliteit en klantgerichtheid écht voorop staan? Een organisatie waar we streven naar optimale klanttevredenheid door het streven naar perfectie? Als Orderverwerker Keukens lever jij een belangrijke bijdrage in dit proces van controle tot en met bestelling van de Keukenorders. Dat je deel uitmaakt – zoals je collega’s zeggen ;-) – van het leukste bedrijf van Gelderland en je dagen vol afwisseling en uitdaging zitten, maakt voor jou de baan alleen maar leuker. Wij: een collegiale rots in de branding. Jij: een baan waarmee je kunt bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie, elke dag weer!
Welkom bij ons familiebedrijf! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Na bijna 50 jaar actief te zijn op de nieuwbouwmarkt, durven we van onszelf te beweren: Van Wanrooij is een succesvol full-service familiebedrijf dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert en goed scoort op diverse ranglijsten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Voor ons een stukje erkenning, voor de klanten de zekerheid dat ze met een gerenommeerd bedrijf zakendoen. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door hun nieuwe keuken en badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met klanten droomkeukens of -badkamers realiseren: na 40 jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.

Vereisten

Jouw uitdaging in onze klantgerichte organisatie 

Keukens hebben weinig geheimen voor je; je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht. Na de verkoop door de adviseur voer jij het volledige bestelproces van de keuken. Tevens draag je zorg voor de vertaling van de klantorder naar de leverancier en uitvoerende partij. Je controleert de verkochte opstelling op fouten en oneffenheden. Je ziet in een oogopslag extra commerciële kansen als die er zijn, die je door jouw klantgerichte en commerciële instelling ook daadwerkelijk in de praktijk brengt. Je neemt initiatief om met de klant eventuele onvolkomenheden in de order af te stemmen en zorgt dat technische details gecontroleerd en aangevuld worden. Je controleert het meetrapport met alle bijbehorende afmetingen en opties. Wanneer alles klopt kan de keuken worden besteld. Je blijft je bestelde keuken volgen totdat de leveranciers jou een bevestiging terug sturen voor akkoord. Je zorgt er voor dat de keuken 100% uitgeleverd kan worden bij de klant.


Je maakt de klant graag blij met een slimme oplossing. En ook Keukenmonteurs kunnen met hun vragen bij jou terecht, maar dat zijn incidenten, want met jouw voorbereiding blijft er weinig te vragen over. Adviseurs weten jou uiteraard ook te vinden om hen te helpen bij technische vraagstukken.

Bij jouw werkzaamheden maak je intensief gebruik van het automatiseringspakket Simar. Van order tot bestelling en van servicemelding tot klantcontact, alles wordt hierin geregistreerd.We vragen veel, maar bieden je meer!  

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris (afhankelijk van je kennis en ervaring) en daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan:  

- 8% vakantiegeld  

- 40 verlofdagen  

- pensioenregeling met 68% werkgeversbijdrage  

- laptop  

- mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekering
Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.  


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

22-11-2018