Klantgerichte Sanitair Adviseur

Omschrijving

Jij wilt als Sanitair Adviseur jouw klanten echt verder helpen met het samenstellen van hun droomconfiguratie waar ze lang, zorgeloos en met veel plezier van kunnen genieten. Onze locatie, filosofie en werkwijze zijn uniek in Nederland. Zo werk je vanuit de mooiste showroom van Nederland en uitsluitend op afspraak. De meeste van jouw klanten hebben met hun nieuwbouwwoning al (basis)sanitair aangeschaft en jij adviseert hen over aanpassingen, uitbreidingen en verfraaiingen. Naast projectmatige klanten werk je ook met particuliere klanten. Het klantbelang staat voor jou altijd voorop. Dat je nooit op zon- en feestdagen werkt, maar liefst 40 vakantiedagen per jaar hebt en werkt met een grote groep enthousiaste collega’s, maakt de functie alleen maar interessanter!Welkom bij ons familiebedrijf!
Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Na bijna 50 jaar actief te zijn op de nieuwbouwmarkt durven we van onszelf te beweren: Van Wanrooij is een succesvol full-service familiebedrijf, dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert en goed scoort op diverse ranglijsten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Voor ons een stukje erkenning, voor de klanten de zekerheid dat ze met een gerenommeerd bedrijf zakendoen. 


Showroom 

Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door de nieuwe keuken en Badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met klanten droomkeukens of -badkamers realiseren: na 40 jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.


Jouw uitdaging als Sanitair Adviseur in onze geweldige showroom

Als Sanitair Adviseur ligt je uitdaging primair in het zorgdragen voor een geweldige klantbeleving. Iedere klant, of deze nu gekozen heeft voor uitbreiding of voor de standaard-sanitairconfiguratie, moet bij het verlaten van onze showroom het gevoel hebben dat hij/zij tot in detail geadviseerd is. En dat is ook precies het grote verschil tussen projectverkoop bij Van Wanrooij en reguliere verkoop bij andere organisaties. Je werkt uitsluitend op afspraak en adviseert klanten die een nieuwbouwwoning hebben gekocht inclusief het sanitair. 

Jouw uitgangspunt is goed, want je begint altijd met een nultekening van de nieuwbouwwoning met alle informatie en maten. Je bekijkt samen met de klant de basisconfiguratie en inventariseert wensen en behoeften. Op basis hiervan maak je voor de klant een passende aanbieding met digitaal ontwerp. Uiteraard kun je de klant precies vertellen wat de mogelijkheden zijn in bouwkundig en technisch opzicht. Daarnaast weet je het ontwerp met verve te presenteren, zodat je de klant aangenaam verrast bij het zien van zijn of haar droombadkamer. Het grote voordeel voor de klant is dat het sanitair bij oplevering van het huis perfect gemonteerd is en dat op het sanitair bovendien 6 jaar en 3 maanden woningborggarantie zit. 


Tot je taken als Sanitair adviseur behoren verder:

  • kwalitatief sterke administratieve afhandeling van de gesloten verkoop;
  • het beantwoorden van vragen, opmerkingen of klachten van jouw klanten of aannemers.


Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Jij hebt een bewezen talent in het verkopen van sanitair. Klanten zien jou als een gastvrije en capabele adviseur die wensen en behoeften weet om te zetten in inspirerende voorstellen die ook, niet onbelangrijk, in budgettair opzicht nauw aansluiten op de mogelijkheden. Je werkt van nature graag geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team. Kortom: jij bent de capabele adviseur die de wensen en de behoeften van onze klanten perfect weet te vertalen!

Vereisten

Verder vragen we van je als Sanitair Adviseur:

  • commerciële werkervaring en drive;
  • affiniteit met sanitair en tegels;
  • het digitaal opstellen van offertes en orders (middels Simar-software).

We vragen veel, maar bieden je meer! 

Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring. 

Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao. Hierbij kun je denken aan 8% vakantiegeld, uitstekende provisieregeling, 40 verlofdagen, pensioenregeling met ruime werkgeversbijdrage, laptop, netto-onkostenvergoeding en de mogelijkheid tot deelname collectieve regelingen, waaronder de ziektekostenverzekering.Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-Adviseur) via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'.


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.