Klantgerichte Keukenadviseur

Omschrijving

Veel kopers in het middensegment staan voor de uitdaging hun budget voor woninginrichting zo goed mogelijk te benutten. Zij ontdekken in onze showroom al snel hoeveel er mogelijk is: er zijn mooie opstellingen te zien en uit te proberen, vier stijlhuizen geven inspiratie en keuzepleinen helpen de klant te kiezen. Daarbij kunnen zij professioneel advies goed gebruiken: een enthousiaste adviseur is onmisbaar om alle keuzes en het aankoopproces goed te begeleiden. 

 

Adviesvaardigheden

Voor jou als verkoper is geen dag hetzelfde. Iedere klant is anders, ieder ontwerp heeft zijn uitdaging. Na de gastvrije ontvangst en de eerste kennismaking met de klant zorg je voor een helder beeld van de wensen, ideeën en behoeften. Op basis hiervan maak je ter plekke aan tafel een passende aanbieding met digitaal ontwerp voor de klant. Dankzij jouw specialistische vakkennis en een goede voorbereiding kun je de klant precies vertellen wat de mogelijkheden zijn in bouwkundig en technisch opzicht. Aansluitend weet je het ontwerp met zoveel verve te presenteren dat je de klant aangenaam verrast bij het zien van de gedroomde keuken.

 

Commercieel talent

Je hebt de passie en commerciële drive om te scoren en bent gewend te werken met concrete doelstellingen. Vanwege de omvang van het assortiment is het adviestraject keukens en sanitair gesplitst; het zijn dus twee aparte functies. Het verkoopproces verloopt in grote lijnen wel gelijk.

In de eerste afspraak werk je naar de order toe; je weet draagvlak te verkrijgen voor de aankoop. Hierdoor ben je in staat zowel een project- als een particuliere klant aan je te binden. Je weet als geen ander hoe je mensen kunt overtuigen; de klant gunt jou graag een order. Vanzelfsprekend hoort werken op de commerciële tijden (donderdagavond en zaterdag) er bij in deze baan.

Vereisten

Je bent ambitieus en gewend aan een dynamische werk-omgeving. Verkopen is in Waardenburg een fulltime job. Het is echt een commerciële functie en dat is jou op het lijf geschreven. Je hebt minstens 3 jaar gerichte werkervaring in de verkoop van keukens en/of sanitair.

 

Jouw profiel

 • commerciële werkervaring en drive
 • affiniteit met keukens
 • woonachtig op redelijke reisafstand
 • offertes en orders digitaal (bij ons in Simar)


Wat biedt Van Wanrooij jou?

 • dynamische onderneming met een uitstekende marktpositie en goed imago
 • een moderne showroom met goede traffic
 • collegiaal team en informele werksfeer
 • werken met topmerken
 • ruimte voor groei en vernieuwing
 • training, leveranciers- en beursbezoek om kennis op peil te houden
 • passend salaris op basis van de CAO Bouw & Infra, afhankelijk van ervaring en achtergrond tussen 30 en 40 K op jaarbasis

Topbedrijf

Wil je werken bij een mooi inspiratiecentrum voor keukens en badkamers? Reageer dan snel; mogelijk zitten we volgende week al samen aan de koffie.


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-Adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.