Keukenmonteur met 3 rechterhanden (vast)

Omschrijving

Natuurlijk wil jij als gedreven vakman je drie rechterhanden alleen inzetten voor het mooiste werk in de woning: de keuken ! Hier krijg je met van alles te maken, van het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van apparatuur tot het in perfectie afwerken van de keuken. En omdat jij goed werk levert wil je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, logisch vinden wij. Daarom heb je naast een goed weekloon, ook 45 vakantiedagen per jaar en een van de beste pensioenregelingen met een grote werkgeversbijdrage. Daarom werken de beste keukenmonteurs voor Van Wanrooij!


Nieuwsgierig hoe een dag er uit kan zien?

We hebben een jobvideo gemaakt die je een goed beeld geeft van van hoe een dag er uit kan zien: https://youtu.be/DfRgp2lUOTM

Een beetje precies bestaat niet 

Oké, jij bent dus die gedreven en ervaren keukenmonteur die gaat voor de perfecte montage. Je maakt iedere keuken op maat bij de klant thuis. Jij begrijpt als geen ander dat aandacht voor de klant net zo belangrijk is als de montage zelf. Want in huis werken bij een klant is andere koek; daar komt wel wat meer bij kijken dan werken op een bouwplaats of in een fabriek, jij bent het gezicht van Van Wanrooij.


Van een stapel dozen tot droomkeuken

Je bent een dag of twee bij de klant aan het werk, vaak alleen maar soms met een maatje. Je begint in een lege werkruimte met een grote stapel dozen, die je omtovert tot een droomkeuken, waar gekookt en geleefd kan worden. Je timmert, zaagt, en boort en je sluit alle apparatuur aan. Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; millimeterwerk. En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel.

 


Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. En dat geeft voldoening en dankbaarheid. Daar doe je het voor; tevreden klanten! Morgen weer een nieuwe opdracht. Maar wellicht word je een dagje ingepland op servicewerk, ook dat hoort er soms bij.


Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 90 gedreven collega’s vanuit de vestiging Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.We vragen veel maar we bieden je meer! 

Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Dat begint al met een hele mooi bus gevuld met goed en gekeurd gereedschap. Als we iets doen dan doen we dat goed. Je werkt voor een echt familiebedrijf: warme, collegiaal en erg klantgericht. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we investeren in onze mensen, processen en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij bieden je verder uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao, een zeer goede pensioenregeling, tijdspaarfonds, comfortabele werkkleding en maar liefst 45 vrije dagen per jaar. We betalen per week en op tijd; ook hiervoor geldt: afspraak is afspraak.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je bent van nature (drie)handig. Je werkt precies en je komt je afspraken na. Kortom: een ervaren Keukenmonteur met wie collega’s graag samenwerken. Je kunt als keukenmonteur vertrouwen op een goede orderverwerking en tekeningen. En als er dan toch iets misgaat schakelen je collega’s van het kantoor snel en adequaat. Vaak heb je dan diezelfde dag nog het juiste onderdeel zodat jij je werk kunt afmaken, wel zo fijn. Verder vragen we van jou:

  • een afgeronde vaktechnische opleiding;
  • aantoonbare ervaring in het vak;
  • woonachtig in de regio Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Zaltbommel, Utrecht of Amsterdam. Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-Adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

26-3-2018