Digital Marketeer

Omschrijving

In de meest innovatieve en mooiste showroom van Nederland zijn wij toe aan next level marketing in een zelfstandige functie. Je onderzoek de vele touchpoints van de klantreis aan de hand van data, ziet kansen en bedenkt slimme (digitale) oplossingen die de klant en organisatie verder helpen. Collega’s noemen je functie ook wel de “afdeling leuke dingen doen”, maar het is veel meer dan dat. Je staat aan het roer van de digitale transformatie die ons bedrijf op dit moment doormaakt.


Over Van Wanrooij
Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. De ambitie bij het Van Wanrooij Keuken-, Badkamer-  en Tegelwarenhuys is duidelijk. Wij willen het meest innovatieve keuken-, badkamer- en tegelwarenhuys van Nederland zijn. Zowel digitaal als fysiek. Klantbeleving staat hierin natuurlijk centraal. Wij vinden dat een keuken - of badkamer kopen een beleving moet zijn. Van online oriëntatie tot een fysiek bezoek aan onze prachtige showroom. Van aankoop tot aan de uiteindelijke plaatsing van de nieuwe keuken en/of badkamer. Ieder touchpoint moet “raak zijn”.Jouw uitdaging en verantwoordelijkheden

Als Digital Marketing Specialist zie je kansen en bedenk je slimme (digitale) oplossingen aan de hand van de touchpoints die onze klant en organisatie verder helpen. Wat kan er anders, beter of sneller? Heb je een goed idee? Werk het concept uit, maak er een businesscase van, test het in een pilot, maak je collega’s en klanten enthousiast en zorg dat het daily business wordt. Done is better than perfect. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • het bedenken van vernieuwende campagnes en evenementen voor nieuwe en bestaande klanten om ze vervolgens in te richten en uit te voeren, rekening houdend met processen binnen de organisatie;
 • het verder bouwen aan onze leadgeneratie en lead-nurturingstrategie waarmee je potentiële klanten activeert;
 • richting en vorm geven aan onze contentstrategie over al onze digitale kanalen samen met de contentmarketeers;
 • het verbinden van onze digitale kanalen met onze fysieke showroom;
 • Het adviseren bij (strategische) beslissingen waarbij je optreedt als sparringpartner.

Vereisten

Heb jij wat wij zoeken? 

Je bent op de hoogte van technologische en digitale trends en volgt graag tech- en gadgetwebsites en blogs. Je probeert in je vrije tijd zelf graag nieuwe technologie, apps, websites en gadgets uit.

Op verjaardagsfeestjes weet je vrienden en familie door je aanstekende enthousiasme te overtuigen van een nieuwe app, gadget of website die je hebt ontdekt. Je bent een ervaren en creatieve marketeer en bent thuis in de wereld van Customer Experience.

 • Je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond op het gebied van Marketing, Communicatie of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een functie als (Digital) Marketeer.
 • Je voelt je snel thuis in onze digitale wereld van Wordpress, Social Media Marketing, SEA, SEO, e-mailmarketing en marketingautomation.
 • Je bent resultaat- en praktijkgericht en houdt van een no-nonsense bedrijf.
 • Je hebt een meten-is-weten-mentaliteit en data is altijd je uitgangspunt.
 • Je pakt de leiding over projecten en draagt hierover 100% verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij je?

Je gaat werken in een zeer gedreven en professionele werkomgeving met veel ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kan vinden en, zeer belangrijk, kan blijven vinden. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Bouw-cao. Hierbij kun je denken aan: 

 • een goed en passend salaris bij jouw kennis en salaris;
 • 8% vakantiegeld;
 • 40 verlofdagen;
 • zeer goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage;
 • laptop;
 • collectieve ziektekostenverzekering.


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven via 073-5340400 of reageer direct via onderstaande 'solliciteerknop'. Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen in je netwerk wel!


18-12-2018