Coördinator Logistiek & Service

Omschrijving

Wil jij in een organisatie werken waar service en klantgerichtheid écht voorop staan? Een organisatie waar een servicemelding, hoe vervelend ook, gezien wordt als een kans om toegevoegde waarde te kunnen tonen? Je komt niet in een gespreid bed terecht, we zien, en er is, altijd ruimte voor verbetering. Daarom verwachten wij dat jij in de functie van Coördinator Logistiek & Service bouwt aan een beter functionerende organisatie. Dat je deel uitmaakt – zoals je collega’s zeggen ;-) – van het leukste bedrijf van Gelderland en je dagen vol afwisseling en uitdaging zitten, maakt voor jou de baan alleen maar leuker. Wij: een collegiale rots in de branding. Jij: een baan waarmee je kunt bouwen aan de ontwikkeling van onze organisatie, elke dag weer!Welkom bij ons familiebedrijf! 

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Na bijna 50 jaar actief te zijn op de nieuwbouwmarkt, durven we van onszelf te beweren: Van Wanrooij is een succesvol full-service familiebedrijf dat jaarlijks veel woningen, keukens en badkamers realiseert en goed scoort op diverse ra

nglijsten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Voor ons een stukje erkenning, voor de klanten de zekerheid dat ze met een gerenommeerd bedrijf zakendoen. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door hun nieuwe keuken en badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We zorgen voor goede inwerkprogramma’s, de meest moderne tooling, doorlopende coaching en begeleiding. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf. Samen met klanten droomkeukens of -badkamers realiseren: na 40 jaar genieten we nog elke dag van dat vooruitzicht.


Jouw uitdaging in onze klantgerichte organisatie 

Als Coördinator Logistiek & Service ligt je primaire uitdaging in het initiëren en begeleiden van verbeterprojecten op het gebied van Service, Planning en Logistiek. Dat is ook precies waarmee Van Wanrooij het verschil wil maken: continue streven naar verbetering met als doel het verhogen van de klanttevredenheid. Dit staat bij ons familiebedrijf, en dus ook bij jou, altijd voorop. In de rol van Coördinator Logistiek & Service beheer jij de contacten met leveranciers en de logistieke dienstverlener(s), ondersteun je de afdelingshoofden van de afdelingen Planning, Service en Uitvoering met het maken van structuur en het borgen van kwaliteit en maak je onderdeel uit van het kernteam van de organisatie. Jouw functie is niet met een schaar te knippen, je ziet kansen, benut deze optimaal en ben intensief betrokken bij het vormgeven van de processen op de werkvloer.


Kort gezegd houd je je bezig met:

- Het initiëren en uitvoeren van projecten gericht op kwaliteitsoptimalisering (jíj voert zelf de regie) op basis van de Lean-methodiek;

- Het genereren en analyseren van periodieke rapportages en het formuleren van bijbehorende

verbeterdoelstellingen (jíj bepaalt het verbeterpotentieel en de bijbehorende acties);

- Bepalen en distribueren van juiste KPI’s om prestaties nog beter in beeld te brengen;

- Zorgdragen voor draagvlak voor procesoptimalisaties;

- Goede administratieve borging van alle verbeteractiviteiten/ processen in ons softwarepakket.


Vereisten

Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Allereerst vragen we zo’n 4 tot 6 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol. Kennis en ervaring op het gebied van sanitair en/of keukens is een pré, maar absoluut geen must! Collega’s zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en concrete verbeterdoelstellingen weet te formuleren. Een goed ontwikkeld analytisch vermogen en een pragmatisch denkvermogen zijn hierbij essentieel! Je doorziet de vraag achter de vraag, gaat voor structurele oplossingen, bent een aanpakker en rust past voordat je de doelstellingen hebt gerealiseerd én de gewenste resultaten in de praktijk meetbaar zijn geworden. Je werkt van nature zeer geordend en acteert door middel van heldere, concrete communicatie.


Als Coördinator Logistiek & Service vragen we van jou:
- HBO+ werk en -denkniveau op het gebied van Logistiek;
- een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- affiniteit met softwarepakketten (wij werken met Simar voor onze operatie en Qlik Sense voor onze

rapportages).


We vragen veel, maar bieden je meer!
Het allerbelangrijkste: je gaat werken in een werkomgeving waar jij in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. We vragen commitment, maar we bieden jou dat ook: samen gaan wij voor steeds beter. Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris (afhankelijk van je kennis en ervaring). Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.

Hierbij kun je denken aan:
- 8% vakantiegeld
- 40 verlofdagen
- pensioenregeling met 68% werkgeversbijdrage
- laptop
- mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekeringWil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

Van Wanrooij hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.