Aankomend/junior Keukenmonteur

Omschrijving

Als aankomend keukenmonteur krijg je met van alles te maken, van het monteren van bijvoorbeeld kasten en kranen, het aansluiten van water, elektriciteit en allerlei apparatuur tot de perfecte afwerking. We bieden je een opleidingstraject in de praktijk waar je alles gaat leren om uiteindelijk zelfstandig een complete keuken te kunnen monteren. 

We hebben 4 opleidingsplaatsen beschikbaar voor kandidaten uit omgeving Nieuwegein, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Heeswijk-Dinther of Boxmeer.


Van een stapel dozen tot droomkeuken; jouw werkzaamheden:

Tijdens je uitgebreide inwerktraject, waarin je gekoppeld wordt aan - en meeloopt met - een ervaren keukenmonteur, leer jij van een stapel dozen een droomkeuken te maken: 

 • Je timmert, zaagt, en boort en je sluit alle apparatuur aan. 
 • Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; millimeterwerk. 
 • En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel. 

Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. Als je in de toekomst er helemaal klaar voor bent word je wellicht eens een dagje ingepland op servicewerk, ook dat hoort er soms bij.

 


Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 90 gedreven collega’s vanuit de vestiging Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.


We vragen veel maar we bieden je meer!
Allereerst een prachtig vak om te leren. Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Dat begint al met een hele mooi bus gevuld met goed en gekeurd gereedschap.

Verder bieden we je:

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao;
 • een zeer goede pensioenregeling;
 • tijdspaarfonds;
 • comfortabele werkkleding;
 • maar liefst 40 vrije dagen per jaar;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

We betalen per week en op tijd; ook hiervoor geldt: afspraak is afspraak.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als Keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken maar ben je tevens zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. 
Verder vragen we van jou: 

 • een afgeronde vaktechnische opleiding;
 • werkervaring als bijvoorbeeld Meubelmaker, Timmerman, Klusjesman, Monteur of Montagemedewerker;
 • woonachtig in één van de volgende plaatsen: Nieuwegein, 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Heeswijk-Dinther of Boxmeer.Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (Recruiter), via 073-5340406 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.