Aankomend Keukenmonteur

Omschrijving

We hebben nieuwe opleidingsplaatsen voor aankomend monteur: 

1x in Nijmegen en 1x in Nieuwegein/Utrecht.


Als aankomend keukenmonteur krijg je met van alles te maken, van het monteren van bijvoorbeeld kasten en kranen, het aansluiten van water, elektriciteit en allerlei apparatuur tot de perfecte afwerking. Dat vraagt niet alleen veel van jouw vakmanschap maar ook van je kennis. Daarom bieden we je een gedegen opleidings-traject waar je alles gaat leren om uiteindelijk zelfstandig een complete keuken te kunnen monteren. En omdat jij echt goed werk levert wil je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden, logisch vinden wij. Daarom heb je naast een goed weekloon ook 45 vakantiedagen. En daarom werken de beste (aankomend) keukenmonteurs voor Van Wanrooij.


Van een stapel dozen tot droomkeuken 

Tijdens je uitgebreide inwerktraject leer jij van een stapel dozen een droomkeuken te maken, waar gekookt en geleefd kan worden. Je timmert, zaagt, en boort en je sluit alle apparatuur aan. Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; millimeterwerk. En dan, als kers op de taart is er de oplevering. Dit is altijd een feestje, omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je iPad, lekker makkelijk en heel professioneel. 

 


Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. En dat geeft voldoening en dankbaarheid. Daar doe je het voor; tevreden klanten! Morgen weer een nieuwe opdracht. Als je in de toekomst er helemaal klaar voor bent word je wellicht eens een dagje ingepland op servicewerk, ook dat hoort er soms bij.


Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 90 gedreven collega’s vanuit de vestiging Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.We vragen veel maar we bieden je meer!
Allereerst een prachtig vak om te leren. Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Dat begint al met een hele mooi bus gevuld met goed en gekeurd gereedschap. Je werkt voor een echt familiebedrijf: warm, collegiaal en erg klantgericht. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao, een zeer goede pensioenregeling, tijdspaarfonds, comfortabele werkkleding en maar liefst 40 vrije dagen per jaar. We betalen per week en op tijd; ook hiervoor geldt: afspraak is afspraak. Je start met een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst heb je veel zin om een prachtig vak te leren en droomkeukens voor onze klanten te gaan maken! Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als Keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken maar ben je tevens zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij begrijpt als geen ander dat bij een keuken de afwerking het grote verschil maakt, kortom je werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. Je bent dus: een (aankomend) Keukenmonteur met wie collega’s graag samenwerken en onze klanten heel vrolijk gaat maken :)
Verder vragen we van jou: 

  • een afgeronde vaktechnische opleiding;
  • werkervaring als bijvoorbeeld Meubelmaker, Timmerman, Klusjesman, Monteur of Montagemedewerker;
  • woonachtig in de plaats Nieuwegein/Utrecht of Nijmegen.Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Jorg Pouw (P&O-Adviseur), via 0418-556682 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.

13-9-2018