Aankomend / junior Service Medewerker

Omschrijving

Jij bent als Junior Service Medewerker werkzaam bij de mooiste en meest innovatieve sanitair- en keukenshowroom van Nederland, waar service en klantgerichtheid écht voorop staan. In jouw rol analyseer je de kern van de servicemeldingen waarbij het jouw verantwoordelijkheid is dat er een adequate oplossing geregeld wordt. Je wordt in dit traject begeleidt door jouw eigen buddy; een ervaren Service Medewerker.


Welkom bij ons familiebedrijf!

Nooit stilstaan. Altijd verdergaan. Dat is een van onze kernkwaliteiten. Al 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie mogen wij toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Onze showroom in Waardenburg is een unieke locatie waar je als klant binnenstapt in een omgeving die echt inspireert en waarover is nagedacht tot in de kleinste details. Zo biedt Van Wanrooij Warenhuys als eerste in Nederland haar klanten de mogelijkheid om virtueel door hun nieuwe keuken en badkamer te lopen. Voor onze 90 medewerkers in Waardenburg is het een werkomgeving waar je in staat wordt gesteld om het beste in jezelf naar boven te halen. We hechten veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant. Dat is de persoonlijke betrokkenheid die hoort bij ons familiebedrijf.


Jouw uitdaging als Junior Service Medewerker in onze klantgerichte organisatie 

Tijdens je uitgebreide inwerktraject leer jij zorg dragen voor klanttevredenheid. Iedere klant, hoe klein of groot de servicemelding ook was, moet bij het laatste contact het gevoel hebben dat hij/zij uitermate correct en klantgericht geholpen is. 

Als Junior Service Medewerker ontvang jij meldingen van klanten en monteurs, analyseer je de kern van het probleem en zorg je  –  onder jouw regie en verantwoordelijkheid  –  voor een adequate oplossing. Hierbij bewaak jij actief de voortgang en stuur je waar nodig bij. Wanneer een servicemelding is opgelost, sluit je deze af in ons systeem en neem je persoonlijk contact op met de (tevreden) klant. 

Tot je taken als Junior Service Medewerker behoren verder: 

 • het oppakken van vragen, opmerkingen of servicemeldingen) van jouw klanten of aannemers.
 • het opstellen van een offerte op basis van de klantbehoefte, bijvoorbeeld een uitbreiding of vervangingsvraag uitwerken voor bestaande klanten.
 • goede administratieve borging van al je activiteiten in ons softwarepakket; 


Vereisten

Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Allereerst heb je veel zin om alles te leren over keukens en sanitair op het gebied van servicemeldingen Klanten zien jou als een prettig aanspreekpunt en iemand die snel de kern van een probleem helder weet te krijgen en pas tevreden is als de klant tevreden is. Collega’s zien jou, na jouw inwerktraject, als een capabele collega bij wie ze kunnen aankloppen voor raad en daad. Je werkt van nature zeer geordend en ziet het belang van een goede administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal ingesteld en werk je graag in een hecht team. Verder vragen we van je:

 • MBO+/HBO- opleiding in de richting van Commerciële economie, MER, Bedrijfskunde of SBRM; 
 • een technische opleiding sluit ook aan bij het profiel;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
 • een klantgerichte persoonlijkheid die goed prioriteiten weet te stellen;
 • affiniteit met softwarepakketten (wij werken met Simar maar dit kunnen wij je leren).


We vragen veel, maar bieden je meer! 

Van Wanrooij is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in onze mensen, processen, dienstverlening en innovaties om zo voorsprong te verkrijgen en te behouden. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden. We bieden je bij aanvang een zeer goed maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.    

Hierbij kun je denken aan:  

 • 8% vakantiegeld 
 • 40 verlofdagen 
 • pensioenregeling met 68% werkgeversbijdrage 
 • laptop 
 • mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekering


Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en / of om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Vanwege de groei van ons bedrijf houden wij gegevens van kandidaten in portefeuille om te berichten over toekomstige vacatures; laat het ons even weten als je hier bezwaar tegen hebt.