Aankomend / junior Keukenmonteur

Omschrijving

Als aankomend keukenmonteur krijg je met van alles te maken, van het monteren van kasten en kranen, het aansluiten van water, elektriciteit en allerlei apparatuur tot de perfecte afwerking. Wij bieden je een gedegen opleidingstraject in de praktijk aan, waar je alles gaat leren om zelfstandig een complete keuken te kunnen monteren onder begeleiding van een ervaren keukenmonteur!


Van een stapel dozen tot droomkeuken

Tijdens je uitgebreide inwerktraject leer jij van een stapel dozen een droomkeuken te maken. Je timmert, zaagt, boort en je sluit alle apparatuur aan. Een spannend moment is natuurlijk iedere keer opnieuw de plaatsing van het werkblad; millimeterwerk. En dan is er natuurlijk de oplevering. Dat is altijd een feestje omdat de nieuwe keuken direct klaar is voor gebruik. Je levert op met behulp van je Ipad, lekker makkelijk en professioneel.Aangenaam wonen

In Waardenburg staat de mooiste en meest innovatieve showroom van Nederland. Dankzij 40 jaar ervaring zijn wij Meesters in inspiratie en beleving. Aangenaam Wonen is dan ook ons handelsmerk, voor klant en opdrachtgever. Een showroom vol inspiratie is hierbij onmisbaar. Omdat een nieuwe keuken niet gaat over de kasten en kranen, maar vooral over sfeer en Wensen van Mensen. Dus: niet zomaar een keuken, maar een droomkeuken, mogelijk gemaakt door een team van 90 gedreven collega’s vanuit de vestiging Waardenburg en met jou als gezicht naar de klant.


Jouw werkzaamheden:

Je bent een dag of twee bij de klant aan het werk samen met jouw buddy want als aankomend keukenmonteur word je altijd gekoppeld aan een ervaren monteur! Je begint in een lege ruimte die je omtovert tot een droomkeuken, waar gekookt en geleefd kan worden.

Als je weg gaat is de woning meteen een stuk sfeervoller en aangekleed. Dankzij jouw perfecte montage wordt de keuken een warme plek in huis. Als je in de toekomst er helemaal klaar voor bent word je wellicht eens een dagje ingepland op servicewerk, ook dat hoort er soms bij.

Vereisten

Wat wij vandaag doen, doen wij morgen beter. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Allereerst heb je veel zin om een prachtig vak te leren en droomkeukens voor onze klanten te gaan maken! Belangrijkste eigenschap is dat je van nature twee rechterhanden hebt. Als Keukenmonteur kun je goed zelfstandig werken maar ben je tevens zeer klantgericht en ga jij elke dag weer voor die grote glimlach bij de oplevering. Jij begrijpt als geen ander dat bij een keuken de afwerking het grote verschil maakt, kortom je werkt van nature zeer netjes en details maken voor jou het verschil. Je bent dus: een (aankomend) Keukenmonteur met wie collega’s graag samenwerken en onze klanten heel vrolijk gaat maken :). Verder vragen we van jou: 

  • een afgeronde vaktechnische opleiding;
  • werkervaring als bijvoorbeeld Meubelmaker, Timmerman, Klusjesman, Montagemedewerker of vergelijkbaar;
  • woonachtig in de regio van: Nieuwegein / Utrecht, 's-Hertogenbosch (Den Bosch) of Heeswijk-Dinther.


We vragen veel maar we bieden je meer!  

Allereerst een prachtig vak om te leren. Uiteraard zorgen we dat alles perfect voor je geregeld is, zodat jij je kunt richten op je werk. Je werkt voor een echt familiebedrijf: warm, collegiaal en erg klantgericht. Verder bieden we je:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris conform Bouw-cao;
  • een zeer goede pensioenregeling;
  • tijdspaarfonds;
  • comfortabele werkkleding;
  • maar liefst 40 vrije dagen per jaar;

we betalen per week en op tijd; ook hiervoor geldt: afspraak is afspraak. Je start met en jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.Interesse? Je bent van harte welkom! 

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Marly van Kaathoven (HR Adviseur), via 0418-556648 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd, delen in je netwerk beslist wel!